About

Olen 30-vuotias muusikko ja tuleva äiti, ja pohdin blogissani millä kaikilla eri tavoilla musiikkia voi käyttää hyödyksi vuorovaikutuksessa vauvojen ja lasten kanssa. Blogi perustuu ennen kaikkea omiin kokemuksiini ja oppimaani muusikkona, musiikinopettajana ja äitinä, ja sen on tarkoitus antaa muille vanhemmille ja lasten kanssa toimiville ideoita ja vinkkejä musisointiin lasten kanssa.

Koulutukseltani olen musiikkipedagogi ja klassinen muusikko (kandidaatintutkinto Suomessa ja kaksi maisterintutkintoa Sveitsissä). Olen opettanut työkseni viulua, alttoviulua ja pianoa eri musiikkiopistoissa, -kouluissa ja yksityisesti jo yli kymmenen vuoden ajan. Oppilaani ovat olleet kaiken ikäisiä ja tasoisia aloittelijasta edistyneisiin ja 3-vuotiaista 74-vuotiaisiin. Olen myös toiminut vuoden verran 0-3 -vuotiaiden muskariopettajana. Tällä hetkellä olen töissä viuluopettajana musiikkikoulussa, ja musiikinopettajana ala-asteella (pääosin 3.-6. -luokkalaisille).

Muutin noin kuusi vuotta sitten Sveitsiin opintojeni perässä ja olen siitä lähtien asunut, opiskellut ja tehnyt töitä Sveitsin eri kaupungeissa. Tällä hetkellä asun Zürichissä sveitsiläisen mieheni kanssa. Tätä kirjoittaessa potkii esikoisemme vielä vatsassa, mutta hänen on tarkoitus saapua rikastamaan elämäämme alkukesästä.

Blogin tarkoituksena ei ole korvata muskareita, lauluryhmiä tai soittotunteja, vaan antaa inspiraatiota ja uusia ideoita kotona musisointiin. Kaikki vinkit eivät tietenkään sovi kaikille tai kaiken ikäisille, ja lukijoiden vastuulla on päättää, mitkä ideat kannattaa ottaa käyttöön. Yritän kuitenkin parhaani mukaan ottaa huomioon kaiken ikäiset lapset ja vauvat, ja otan erittäin mielelläni myös palautetta vastaan vinkkieni käytännön toimivuudesta!

Toivottavasti tykkäätte lukea blogiani ja saatte piristystä omaan arkeenne musiikin keinoin! 🙂

❤ Ilona